De Ouwe Meulen

Unieke overnachtingen op een fantastische locatie

Overnachten bij “De Ouwe Meulen” is een unieke ervaring!

In de Alblasserwaard, tussen de oase van rust en de aanwezigheid van dieren, staan De Molen en De Molenaarswoning. Zij nemen je mee terug naar de 18de eeuw. Beide accommodaties zijn op karakteristieke wijze ingericht om te kunnen overnachten.

Beide accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en staan op een riant landgoed. Voor de kleintjes zijn er speelmogelijkheden en voor volwassenen diverse mogelijkheden om te relaxen en te genieten van de rust en enorme vergezichten.

De Molenaarswoning (5 personen)
De Molen (4 personen)

Op het landgoed is veel water aanwezig, hier kan je ontzettend veel vertier aan beleven! Voor kinderen die nog geen zwemdiploma hebben adviseren wij wel om een zwemvest mee te nemen.

Airbnb complimenten

Uitstekende gastvrijheid

v

Reageert snel

Lokale tips

Schitterend schoon

Flexibel incheken na 15.00 uur

Geweldige voorzieningen

"Een heerlijke plek om even helemaal tot rust te komen! Een karakteristieke woning in een mooie omgeving met een enorme tuin (met kippen, hanen, een pauw en een speeltoestel)"

Susanne de Weert (Google review, april 2019)

"Absolutely excellent accommodations and even better surroundings. This was such a beautiful place to be able to walk around and explore. Peter and Heleen are extremely helpful and friendly. We definitely hope to come again"

Evan Garrett (Google review, april 2019)

"Schön gemütlich und nette Gastgeber"

Uwe Wengel (Google review, december 2018)