Services

De services worden uitgevoerd door Preszent. De services zijn niet inbegrepen in de prijzen van de accommodaties en dienen separaat doorgegeven te wordendoor onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt een betaalverzoek via Preszent als de reservering in goede orde is ontvangen.

Keuze

7 + 5 =

Ontbijt

We bieden tijdens het verblijf een ontbijtservice aan. De ontbijtservice bestaat uit een standaard pakket voor minimaal 2 personen. De pakketten worden in samenwerking met de SPAR Den Deugd zorgvuldig samengesteld en afgeleverd tussen 8:00-9:00 uur in de ochtend en variëren per dag qua inhoud. De prijs hiervoor is:

Personen Prijs
2 19,00 euro
3 28,50 euro
4 38,00 euro
5 47,50 euro

De ontbijtjes op zondag ochtend worden echter al op zaterdag middag geleverd en zijn voorzien van afbakbroodjes, aangezien onze partner ze niet aanlevert op zondagen.

Wilt u gebruik maken van deze service? Vul bovenstaand formulier in – onder vermelding van uw naam, verblijfdata/accommodatie én aantal pakket(ten) – voor 15:30 uur en het ontbijt wordt de volgende ochtend afgeleverd. Voor het ontbijt op zondag ochtend moet de bestelling op vrijdag 15:30 uur binnen zijn.

Fietsenverhuur

Lekker fietsen in de omgeving? Dat kan! De omgeving leent zich uitstekend om lekker te fietsen. U kunt de fietsen vooraf reserveren bij onze partner.