Services

Services zijn niet inbegrepen in de prijzen van de accommodaties en dienen separaat doorgegeven te worden. U ontvangt een betaalverzoek als het verzoek in goede orde is ontvangen én als onze partner aan het verzoek kan voldoen.

Keuze

7 + 7 =

Ontbijt

We bieden tijdens het verblijf een ontbijtservice aan. De ontbijtservice bestaat uit een standaard pakket voor minimaal 2 personen. De pakketten worden in samenwerking met de SPAR Den Deugd zorgvuldig samengesteld en afgeleverd tussen 8:00-9:00 uur in de ochtend en variëren per dag qua inhoud. De prijs hiervoor is:

PersonenPrijs
219,00 euro
328,50 euro
438,00 euro
547,50 euro

De ontbijtjes op zondag ochtend worden echter al op zaterdag middag geleverd en zijn voorzien van afbakbroodjes, aangezien onze partner ze niet aanlevert op zondagen.

Wilt u gebruik maken van deze service? Vul bovenstaand formulier in – onder vermelding van uw naam, verblijfdata/accommodatie én aantal pakket(ten) – voor 15:30 uur en het ontbijt wordt de volgende ochtend afgeleverd. Voor het ontbijt op zondag ochtend moet de bestelling op vrijdag 15:30 uur binnen zijn.

Fietsenverhuur

Lekker fietsen in de omgeving? Dat kan! De omgeving leent zich uitstekend om lekker te fietsen. U kunt de fietsen vooraf reserveren bij onze partner.