Services

De services worden uitgevoerd door Preszent. De services zijn niet inbegrepen in de prijzen van de accommodaties en dienen separaat doorgegeven te wordendoor onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt een betaalverzoek via Preszent als de reservering in goede orde is ontvangen.

Keuze

2 + 8 =

Ontbijt

We bieden tijdens het verblijf een ontbijtservice aan. De ontbijtservice bestaat uit een standaard pakket voor minimaal 2 personen. De pakketten worden in samenwerking met de SPAR Den Deugd zorgvuldig samengesteld en afgeleverd tussen 8:00-9:00 uur in de ochtend en variëren per dag qua inhoud. De prijs hiervoor is:

Personen Prijs
2 19,00 euro
3 28,50 euro
4 38,00 euro
5 47,50 euro

De ontbijtjes op zondag ochtend worden echter al op zaterdag middag geleverd en zijn voorzien van afbakbroodjes, aangezien onze partner ze niet aanlevert op zondagen.

Wilt u gebruik maken van deze service? Vul bovenstaand formulier in – onder vermelding van uw naam, verblijfdata/accommodatie én aantal pakket(ten) – voor 15:30 uur en het ontbijt wordt de volgende ochtend afgeleverd. Voor het ontbijt op zondag ochtend moet de bestelling op vrijdag 15:30 uur binnen zijn.

Fietsenverhuur

Lekker fietsen in de omgeving? Dat kan! De omgeving leent zich uitstekend om lekker te fietsen. U kunt de fietsen vooraf reserveren door een mail te sturen. Wij zullen dan zorgen dat de fietsen op de door u gewenste dag worden afgeleverd en ook weer worden opgehaald. De fietsen worden in samenwerking met de lokale fietsenmaker aangeboden. Er is keuze uit een standaard fiets (12,50 euro per dag per fiets) of een elektrische fiets (20,00 euro per dag per fiets).

Wilt u gebruik maken van deze service? Vul dan bovenstaand formulier in – onder vermelding van uw naam, verblijfdata/accommodatie én aantal + type fiets(en) – tijdig en we zullen de beschikbaarheid controleren en – indien beschikbaar – de fietsen voor u reserveren. Vraag de fietsen op tijd aan (op = op)!