Vierdaagse Alblasserwaard 2022

Beleef, proef en ontdek
De recreatieve & toeristische (Den Hâneker) ondernemers in de Alblasserwaard & Vijfheerenlanden zijn zeer enthousiast om de deuren weer te kunnen openen voor de deelnemers aan dit prachtige evenement. Samen met sponsoren, stakeholders en partner Rabobank Lek en Merwede ligt er weer een draaiboek klaar met variërende fiets- en wandelroutes door de polder, dagelijks entertainment en vertier voor jong & oud op het terrein en onderweg. Inschrijven voor één of meerdere dagen is vanaf nu mogelijk op Vierdaagse Alblasserwaard. Op de dag zelf zijn beperkt tickets beschikbaar, men adviseert voor 20 mei in te schrijven om verzekerd te zijn van een startbewijs.

De Vierdaagse Alblasserwaard 2022 staat garant voor:

  • Vier dagen wandelen, keuze uit een zestal afstanden (5-10-15-25-30-40 km)
  • Vier dagen fietsen, keuze uit een viertal afstanden (30-40-60-80 km)
  • Family proof routes op donderdag voor de 30km fietsroute en 10km wandelroute
    (incl. puzzeltocht en kidsplein bij de tent)
  • Kennedymars ‘De 80 van de Oude Hollandse Waterlinie‘ op vrijdag 27 / zaterdag 28 mei
  • Streekparade op zaterdag 28 mei in Hoornaar bij de tent

Bron: Home – Vierdaagse Alblasserwaard Hoornaar

Speciale editie

Een deel van het inschrijfgeld van de fiets- en wandelroutes wordt door Den Haneker overgemaakt naar Stichting Lach voor een Dag.

Zaterdag 28 mei

Op zaterdag 28 mei zullen er 3 fietsroutes De Ouwe Meulen aandoen. De langste afstanden (40/60/80km) zullen een geplande stop moeten doen bij De Ouwe Meulen. Daarna gaan de fietsers weer richting ‘de tent’ in Hoornaar.

Stempelpost en rustpunt

We zullen als team De Ouwe Meulen zorgen dat de deelnemers van de 40/60/80km fietsroutes niets tekort komen en zullen u met een glimlach ontvangen. Hopelijk werkt de zon ook weer mee! Er worden u (naast de benodigde stempel) koffie/thee/limonade en lekkers aangeboden. In een oase van rust en ons pluimvee, zal ook de huispoes Saar zorgen voor een glimlach op het gezicht.

Fiets opladen bij De Ouwe Meulen

We zullen zorgen voor oplaadpunten (230V) om de fiets te kunnen opladen tijdens het momentje van rust.

COVID19

Wij hanteren de op 28 mei 2022 geldende Corona maatregelen. We zullen de toegangsregels die binnen de horeca gelden, toepassen.